Asteburu honetan gure federatuetako 3 taldek ligako lehen partidak jokatu zituzten, eta horietan inork ez zuen lortu 3 puntuak lortzea.

Jubenil A 3-3 berdindu zuen San Migelen bisitan Indartsuren aurka. Javi Vadilloren mutilek 2-0etik itzultzea lortu zuten atsedenaldira, bigarren zatian 2-3ko markagailua jarriz, nahiz eta etxekoek 95. minutuan berdinketa lortu.

Jubenil B ere berdindu zen, nahiz eta Indautxuren aurka 1-1 izan. Cadete A izan zen ligan estreinatu zuen hirugarren taldea, eta Portugaleten aurka egin zuen. Jarrilleroak Los Llanosen 3 puntuak hartzea lortu zuen 2-1eko azken emaitzarekin.

Jubenil C eta Kadete B prestaketa fasearekin jarraitzen dute biek Bizkaiko Ohorezko Mailan lehiatzen baitute. Eskoletako hainbat futbol taldek ere denboraldi-aurreko partidak hasi zituzten.

Infantil Txikik 4-3 irabazi zion Portugaleteri. Infantil A Varea Torneoan aritu zen eta bertan paper bikaina izan zuten. Taldeen fasean garaipen osoa lortu zuten Comillasen (3-0), Yagüe (3-1) eta Varearen aurka (2-0). Final laurdenetan gutxigatik irabazi zioten Martuteneri eta finalerdietan erortzen amaitu zuten 0-1 Ardoiren aurka.

2012 A-k ere Portugaleteko taldeari aurre egin zion, 2-8 irabazita, eta 2012 B-k ere 9-1 irabazi zuen Barakaldoren aurka.